Rólunk

Üdvözlünk a megújult oldalunkon.

P. Gergely és G. Ákos vagyunk és mindketten 2007 óta foglalkozunk fotózással.

A fotózás lehetőségét elsősorban Mohácson és környékén ajánljuk.

Az élet számtalan pillanata fontos és megismételhetetlen esemény. A születéstől kezdve, keresztelőn, elsőáldozáson, bérmálkozáson keresztül az esküvőig. Ezen fontos pillanatok megörökítésére szeretnénk törekedni.
Az élet a születéssel kezdődik, éppen ezért talán ez a legfontosabb dolog az életünkben, melyről mégis kevésre emlékezünk. Egy állapotos kismama megörökítése az ő szeretett párjával, talán a legnagyobb ajándék a megszületendő utódnak és a szülőknek egyaránt.
Életünk fontos pillanatai, mint az első születésnap, keresztelő, elsőáldozás, bérmálkozás csak egyszer adódnak és nagyon szépen megörökíthető pillanatok ezek, mind egytől egyig.
Az esküvő, pedig minden eddigi eseménynél fontosabb. Éppen ezért a fotós kiválasztása épp oly fontos dolog, mint maga a rendezvény megszervezése. Lényeges a szimpátia, és hogy megosszátok velünk elvárásaitokat, mi pedig veletek elképzeléseinket. A történet, ami a Nagy Napon kibontakozik, nem ismételhető meg és nem játszható el újra. Mi ezt, a hagyományoktól eltérően két fotós opcióval kínáljuk rendelkezésetekre, így több szemszögből is megörökítésre kerülnek a pillanatok. Nektek csak magatokkal, a pillanattal és az átélt élménnyel kell foglalkoznotok, ennek megörökítése pedig ránk van bízva.
Bármely terület megörökíthető szabadban, vagy egy belső enteriőrt használva, illetve fotóstúdióban is. A fotóstúdió egyébként további lehetőségeket kínál portfoliók és divatfotók készítésére is.
Iskolai osztályok figyelmébe ajánlanánk a tablófotózás és tablókészítés lehetőségét is.
Oldalunkon a galériát jelszóval is védhetjük, így csak annak birtokában tekinthetők meg az abban lévő képek.
Amennyiben képeink elnyerték tetszésedet és úgy döntöttél, hogy minket választanál, kérjük, nézd meg a foglalt időpontokat, kérdéseidet pedig nyugodtan tedd fel a kapcsolat menüpont alatt.